Täysin uusi crossover Aygo X

Täysin uusi Toyota Aygo X on uniikki crossover-malli, joka on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa eurooppalaisten asiakkaiden tarpeisiin. Näyttävän uutuuden esiinmarssi Euroopan kaduille alkaa vuonna 2022.

Säpinää kompaktien crossovereiden luokkaan

Ketterä olemus, iso persoona. Aygo X -mallin kompaktit mitat, erottuva muotoilu ja crossover-mallille tyypillinen korkea ajoasento tarjoavat täydellisen yhdistelmän vetovoimaa, ketteryyttä ja käytännöllisyyttä. Portaaton automaattivaihteisto tekee ajamisesta helppoa ja hauskaa, ja auton käytännöllisen koon sekä pysäköintiä avustavan kameran ja saatavilla olevien sensoreiden ansiosta parkkipaikka löytyy aina helposti.

Kaupungin kuumin crossover

Aygo X -mallin itsevarma ja erottuva olemus huomataan. Saatavilla oleva rohkea kaksivärisyys yhdistettynä uuteen spice-värikonseptiin vangitsee katsojansa huomion kertavilkaisulla. Auton etuosassa katse kiinnittyy näyttäviin, siipimäisiin LED-ajovaloihin. Taitettu kattolinja, suuret pyöränkaaret ja näyttävät vanteet vahvistavat auton urheilullista ja dynaamista ilmettä.

Auton näyttävän ulkokuoren alle kätkeytyy mukava ja kutsuva matkustamo. Tyylikkäät sisätilat on suunniteltu käyttäjälähtöisesti: vuorovaikutus kuljettajan ja matkustajien välillä on vaivatonta, ja kuljettajalla on hyvä näkyvyys ulos. Huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat, kuten saatavilla olevat värikkäät koristeosat, täydentävät auton sisäilmeen.

Pysy yhteydessä

Kompakti crossover Aygo X on suunniteltu täydentämään moderni elämäntyyli. MyT-älypuhelinsovelluksen avulla voit pysyä yhteydessä autoosi myös kotisohvaltasi - voit mm. etsiä autosi, selata ajotapahtumia ja tarkastaa polttoaineen määrän. Saatavilla oleva Toyota Smart Connect -mediakeskus rakentuu 9-tuumaisen kosketusnäytön ja langattoman latausalustan ympärille, ja tarjolla on pilvipohjainen, aina ajan tasalla oleva navigointi. Järjestelmä mahdollistaa myös langattoman älypuhelinintegraation. Lisäksi Toyota Smart Connect -mediakeskus mahdollistaa auton etähallinnan: käytössäsi ovat esimerkiksi auton ilmastoinnin käynnistäminen, ovien lukitseminen ja hätävilkkujen kytkeminen päälle etänä. Saatavilla olevan JBL Premium -audiojärjestelmä puolestaan muuttaa crossoverin liikkuvaksi konserttisaliksi.

 

 

 

Ripaus maustetta

Uuteen Aygo X -malliin saatavilla oleva värikonsepti on saanut inspiraationsa lukuisista mausteista, ja niiden avulla väriskaala on sovitettu korostamaan juuri haluttuja ominaisuuksia. Cardamom (kardemumma) luo vaikutelman tyylistä ja eleganssista, kun taas Chili (chili) on tulinen premiumväri, joka vangitsee katseet syvän lämpimällä heijastuksellaan. Ginger (inkivääri) puolestaan on hienostunut ja kestävä beige ulkoväri, jonka lämpö tuo esille sävyssään myös ripauksen seikkailullisuutta. Nuorekas, hivenen maskuliinen Juniper (katajanmarja) on luotu juuri tämän mallin upeaa asennetta ilmentämään - kaikkine punertavine osasävyineen. Jokainen rohkea väri tarjoaa voimakkaan kontrastin auton mustalle katolle, ja värimaailma erottaakin välittömästi Aygo X -mallin muista.

 

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot