Tulossa uusi Toyota Proace VERSO

Jokainen paikka merkitsee

Monipuolinen, tilava ja joustava – Proace Verso on ainutlaatuinen tila-auto kaikilla mukavuuksilla. Uudistuneessa Proace Versossa yhdistyvät muunneltavat tilat, laadukas viimeistely ja käytännölliset ratkaisut. Lisäksi Proace Verso ei ole koskaan näyttänyt yhtä tyylikkäältä, kiitos etuosan, ajovalojen ja pyöränkoteloiden uudistuneen särmikkään muotoilun. Nyt ennakkomyynnissä.

Mallisto alkaen 57 055,61 €
 

Lataa hinnasto

Voimalinjat

D140 / D180 / 75 kWh

Istuinten lukumäärä

6–9

Sisätilat

Muunneltavat istuinratkaisut

Turvallisuus

5 tähden Euro NCAP törmäysturvallisuus

Proace Verso

Kuljettaa ihmiset ja tavarat

Proace Verso on pakettiauton pohjalle suunniteltu tila-auto, joka on täydellinen valinta heille, jotka tarvitsevat paljon tilaa ja muunneltavuutta niin henkilökohtaiseen kuin ammattikäyttöön.

Combi – L2

Pituus: 5330 mm

Istuimet: 5, 6, 8 tai 9

Kuormauskapasiteetti: 0.98 m3 – 2 m3

Shuttle – L2

Pituus: 5330 mm

Istuimet: 5, 6, 8 tai 9

Kuormauskapasiteetti: 0.98 m3 – 2 m3

Family – L2

Pituus: 5330 mm

Istuimet: 5 tai 8

Kuormauskapasiteetti: 0.98 m3 – 2 m3

VIP – L2

Pituus: 5330 mm

Istuimet: 6 tai 7

Avainominaisuuksia

Matkusta mukavasti

Proace Verson älykkäät tilaratkaisut tarjoavat fiksua monipuolisuutta suurillekin kuormille ja käytännöllisyyttä matkustajille. Saatavilla olevat taittuvat istuimet ja kiskoille asennetut eri paikoille sopivat ja liikuteltavat istuimet mahdollistavat takaosan järjestelyn joustavasti.

Uudistunut ulkomuoto

Proace Verson uuden virtaviivaisen tyylin kohokohtia ovat tehokkaat Bi-LED-ajovalot. Tyyliä täydentävät etupuskurin moderni viimeistely, uusi valikoima vanteita sekä raikas vihreä ulkovärivaihtoehto.

Käytännöllisiä ratkaisuja

Proace Cityn ohjaamo on suunniteltu mukavuus ja käytännöllisyys silmälläpitäen. Ergonomiset istuimet tarjoavat hyvä tuen ja hallintalaitteet sijoittuvat sopivasti kuljettajan saataville. Uudistunut monitoimiohjauspyörä etäisyys- ja korkeussäädöillä tarjoaa tärkeimmät toiminnot kätevästi ratin etupuolella, ja kuljettaja voi keskittyä ajamiseen.

Leppoisaa matkantekoa

Olipa kyseessä sitten työajo tai perheen lomareissu, Proace Verso tekee jokaisesta matkasta äärimmäisen mukavan. Tukevat istuimet, pitkän akselivälin tarjoma vakaa ajettavuus ja matala melutaso tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen.

Valinnanvaraa eri tarpeisiin

Proace Verson eri varustetasoista löytyy tarpeisiisi sopivat sisätilat, joko taittuvilla tai kiskoilla liu’utettavilla istuimilla. Ja mikäli tarvitaan lisätilaa vieläkin suuremmille kuormille, osasta malleista istuimet on mahdollista poistaa kokonaan.

Digitaalinen ohjaamo

Proace Verson uudistunut ohjaamo sisältää varustetasosta riippuen uuden 10” digitaalisen mittariston. Saatavilla oleva uusi multimediakeskus suurella teräväpiirtoisella 10” kosketusnäytöllä tarjoaa välittömän pääsyn sovelluksiin, navigointiin ja hands-free-puheluihin.

Voimalinjat

Valitse sopivin

Valitse Proace Verson eri moottorivaihtoehdosta itsellesi sopivin.

Tee matkaa sähköllä

Proace Verso EV -sähkömalli tarjoaa pehmeän hienostuneen ja mukavan ajokokemuksen. Jopa 330 km sähköinen toimintamatka riittää mainiosti etenkin kaupunkikuljetuksiin, ja akku riittää näin esimerkiksi työpäivän ajan.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löytyvät ajoneuvokohtaiselta COC-todistukselta

Akun koko

75 kWh

Sähköajokantama

Jopa 330 km*

Kokonaisteho (hn DIN)

136 hv

Sähköinen toimintamatka

Täyssähköinen tila-auto Proace Verso EV tarjoaa jopa 330 km* sähköisen toimintamatkan.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua

Ympäristöystävällistä ajoa

Proace Verso EV:n täyssähköinen voimansiirto tarjoaa hiljaista ja lähipäästötöntä ajoa. Kaupungissa voit hyödyntää päästörajoitettuja kaistoja sekä pysäköidä sähköautoille tarkoitetuille paikoille.

Kattava varustelumahdollisuus

Kattavat varustelumahdollisuudet sekä Toyota-lisävarusteilla että luotettavien yhteistyökumppanien kautta ja laaja jälleenmyyntiverkosto tekevät Toyotasta parhaan kumppanin.

Vaivatonta latausta

Proace Verso EV-mallin lataaminen on helppoa. Voit ladata akun kotipistorasiasta auton mukana tulevalla tilapäislatauslaitteella tai missä tahansa julkisessa lataupisteessä auton vakiovarusteisiin kuuluvalla latauskaapelilla (Mode 2).

Tehokkaat 2.0 litran moottorit

Valittavana on kaksi tehokasta dieselmoottoria, jotka tarjoavat tehoa ja suorituskykyä taloudellisuudesta tinkimättä. Lisämukavuutta ajamiseen tuo 2.0D 180 -moottorin yhteydessä saatavilla oleva 8 A/T -automaattivaihteisto.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löytyvät ajoneuvokohtaiselta COC-todistukselta

Moottorit

2.0 D 140 & 2.0 D 180

Suurin teho

177 hv*

Kulutus

7,2 – 7,8 l/100km*

CO2

188 - 204 g/km*

Tehokasta suorityskykyä

Valitse joko 2.0 D 140 hv tai vieläkin tehokkaampi 180 hv -moottori.

Voimaa ja vääntöä

180-hevosvoiman moottori tarjoaa 400 Nm vääntöä, mikä tuo rutkasti lisää voimaa ison kuorman kanssa ajamiseen sekä ohitustilanteisiin.

Turvallisesti tien päällä

Proace Verso -mallin turvallisuusvarusteet on suunniteltu täyttämään juuri sinun tarpeesi ja varmistamaan, että matkasi sujuu turvallisesti.

Lisävarusteet

Toyota-lisävarusteilla voit viimeistellä Proace Verson haluamallasi tavalla. Lisävarusteista löydät vaihtoehtoja vastaamaan monenlaisia liiketoiminnan tarpeita ajoneuvosi suojaukseen, kuljetukseen ja turvallisuuteen.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot